Target Search is een dynamische specialist in Executive Recruitment & Search voor de sector Handel & Industrie. Onze visie op ons vak is eigenzinnig. In deze tijd van voortschrijdende digitalisering, leggen wij de nadruk op het persoonlijke gesprek met onze opdrachtgevers én kandidaten. Dat zien we als voorwaarde om vast te stellen of verbintenissen de gewenste chemie opleveren. Het moet klikken en kloppen. Daarom kijken we voor opdrachtgevers ‘achter de cv’ en voor kandidaten ‘achter de vacature’.

Onze persoonlijke benadering, waarin we kiezen voor verdieping, is onze kracht. Maar uiteraard zetten we ook digitale searchtechnieken in om accuraat tot een eerste selectie te komen. Ze zijn onderdeel van een transparant proces dat afkoerst op duurzame verbintenissen. Daarbij houden we van korte lijnen, goede afspraken, strakke planningen en heldere communicatie.

Wij zijn Erik Bakker en Kees-Jan Vaartjes, oprichters van Target Search. Als ondernemers/consultants staan we midden in de werkpraktijk. Samen zijn we goed voor ruim 20 jaar ervaring in de wereld van Handel & Industrie en Executive Recruitment & Search.

Erik Bakker

De wereld van de Handel en Industrie zit in mijn bloed. De verbinding van deze sectoren naar Executive Recruitment & Search past me als een jas! Na mijn studie International Business ben ik 10 jaar werkzaam geweest als Sales Manager in de Handel en Commercieel Directeur in de Industrie. Nu ben ik alweer 10 jaar actief in de fascinerende wereld van Executive Recruitment & Search. Mijn vorige positie was General Manager Noord en Oost Nederland bij YER. Ik bemiddel ambitieuze Managers op weg in hun carrière bij onze klanten en prospects. Kennis, netwerk en ervaring maken daarin het verschil.

erik@targetsearch.nl
06-83981420
linkedin


Kees-Jan Vaartjes

Sinds 2003 ben ik actief binnen Recruitment & Executive Search, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Consultant bij Young Executive Recruitment (YER). Deze werkervaring vul ik aan met een HBO opleiding Human Resource Management en een kopstudie Bedrijfskunde via de Universiteit van Groningen. Mijn ambitie is om iedere keer weer het verschil te kunnen maken voor opdrachtgevers en kandidaten. Ik heb ruime ervaring met het bemiddelen van gedreven kandidaten naar uitdagende functies in de sectoren Handel en Industrie.

keesjan@targetsearch.nl
06-29239099
linkedin


Thomas Snoeijer
Junior Consultant

In juli 2017 heb ik mijn opleiding Small Business and Retail Management afgerond aan Hogeschool Windesheim. Handel en commercie is iets wat in mijn bloed zit. Het maximaal haalbare voor klant en organisatie is iets waar ik naar streef, daarom was ik zeer blij om na mijn studie te kunnen starten bij Target Search. De komende jaren zal ik mijn netwerk verder uitbreiden, om zo gedreven kandidaten optimaal te kunnen begeleiden richting uitdagende functies. Ik zal mij hierin voornamelijk focussen op ‘Young Professionals’ met een technische achtergrond en affiniteit met sales. Pas jij in dit profiel? Neem gerust eens contact op.

thomas@targetsearch.nl
06-37409293