Target Search is een dynamische specialist in Recruitment & Executive Search voor de sector Industrie. Onze visie op ons vak is eigenzinnig. In deze tijd van voortschrijdende digitalisering, leggen wij de nadruk op het persoonlijke gesprek met onze opdrachtgevers én kandidaten. Dat zien we als voorwaarde om vast te stellen of verbintenissen de gewenste chemie opleveren. Het moet klikken en kloppen. Daarom kijken we voor opdrachtgevers ‘achter de cv’ en voor kandidaten ‘achter de vacature’.

Onze persoonlijke benadering, waarin we kiezen voor verdieping, is onze kracht. Maar uiteraard zetten we ook digitale searchtechnieken in om accuraat tot een eerste selectie te komen. Ze zijn onderdeel van een transparant proces dat afkoerst op duurzame verbintenissen. Daarbij houden we van korte lijnen, goede afspraken, strakke planningen en heldere communicatie.

Wij zijn Erik Bakker en Kees-Jan Vaartjes, oprichters van Target Search. Als ondernemers/consultants staan we midden in de werkpraktijk. Samen zijn we goed voor ruim 20 jaar ervaring in de wereld van Recruitment & ExecutiveSearch in de Industrie.

Erik Bakker

De wereld van de Handel en Industrie zit in mijn bloed. De verbinding van deze sectoren naar Recruitment & Executive Search past me als een jas! Na mijn studie International Business ben ik 10 jaar werkzaam geweest als Sales Manager in de Handel en Commercieel Directeur in de Industrie. Nu ben ik alweer 10 jaar actief in de fascinerende wereld van Recruitment & Executive Search. Mijn vorige positie was General Manager Noord en Oost Nederland bij YER. Ik bemiddel ambitieuze Managers op weg in hun carrière bij onze klanten en prospects. Kennis, netwerk en ervaring maken daarin het verschil.

erik@targetsearch.nl
06-83981420
linkedin


Kees-Jan Vaartjes

Sinds 2003 ben ik actief binnen Recruitment & Executive Search, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Consultant bij Young Executive Recruitment (YER). Deze werkervaring vul ik aan met een HBO opleiding Human Resource Management en een kopstudie Bedrijfskunde via de Universiteit van Groningen. Mijn ambitie is om iedere keer weer het verschil te kunnen maken voor opdrachtgevers en kandidaten. Ik heb ruime ervaring met het bemiddelen van gedreven kandidaten naar uitdagende functies in de sector Industrie.

keesjan@targetsearch.nl
06-29239099
linkedin


Thomas Snoeijer

In juli 2017 heb ik mijn opleiding Small Business and Retail Management afgerond aan Hogeschool Windesheim. Handel en commercie is iets wat in mijn bloed zit. Het maximaal haalbare voor klant en organisatie is iets waar ik altijd naar streef, daarom was ik zeer blij om na mijn studie te kunnen starten bij Target Search. Ik sta dagelijks in contact met technisch-commerciële professionals en begeleid hen in hun zoektocht naar een volgende carrièrestap binnen de maakindustrie. Krijg jij energie van techniek en combineer jij dit maar wat graag met commerciële activiteiten? Dan kom ik graag met jou in gesprek!

thomas@targetsearch.nl
06-37409293


Sieger Volkers

De sector (maak)industrie en handel; een schitterende sector die voor mooie uitdagingen staat. Na mijn studie bedrijfseconomie en meer dan 20 jaar werkzaam geweest te zijn in management- en directiefuncties in onder meer de maakindustrie, heb ik besloten de overstap te maken naar de Executive Search.

Door mijn jarenlange ervaring in deze sector weet ik als geen ander wat er nodig is om te kunnen excelleren. Daar zit dan ook precies mijn kracht en toegevoegde waarde als consultant Executive Search. Gedreven, betrokken en met de focus op kwaliteit en resultaat. Door mijn stevige bedrijfseconomische achtergrond weet ik bedrijven op waarde in te schatten en de juiste mensen te vinden voor die ene functie die cruciaal is voor uw organisatie.

Kortom, uw sparringpartner als het gaat om de invulling van strategische managementfuncties!

siegervolkers​@targetsearch.nl
06–20256908


Robin Dijk

Na mijn opleiding tot Manager in de sportwereld ben ik gaan werken in het Recruitment vak. Vanuit de sport neem ik veel aspecten mee die een groot raakvlak hebben met deze branche. Het werken met mensen is daarbij de rode draad die mij energie geeft. In mijn huidige functie als Consultant ben ik de intermediair tussen kandidaten en klanten en altijd op zoek naar een goede match. Binnen de Industrie richt ik mij voornamelijk op de procesindustrie en bemiddel graag ambitieuze HBO/WO geschoolde mensen naar een volgende baan.

robindijk@targetsearch.nl
06–51253310