Je zit goed waar je zit, je doet je werk met plezier, je inspanningen worden gewaardeerd. Maar je wilt vérder. En dat gaat niet snel genoeg. Je wilt scherper uitgedaagd worden in een omgeving waar je specifieke kwaliteiten nóg beter tot hun recht komen. Tijd om eens rustig om je heen te kijken. Om te horen welke kansen jouw arbeidsmarktsegment biedt en om een vertrouwelijk loopbaangesprek te voeren. Tijd voor actie!

Wij kennen de ‘wereld achter de vacature’.

Voor veel gerenommeerde bedrijven in de sector Industrie zijn wij een belangrijke schakel naar de arbeidsmarkt. Onze expertise spitst zich toe op hogere functieniveaus. Denk aan een jaarinkomen van € 60.000,- tot € 120.000,- Door de vertrouwensband met onze opdrachtgevers en onze hardnekkige gewoonte om door te vragen, hebben wij een compleet beeld van de ‘wereld achter de vacature’. Wij weten wat er van je verwacht wordt, waar bedrijven heen willen, welke uitdagingen er liggen en wat de doorgroeimogelijkheden zijn.

Industrie is ons specialisme. Noord-, Oost- en Midden-Nederland vormen ons belangrijkste werkgebied, al zijn we ook daarbuiten actief. We zetten een vacature pas online als we exact weten welke competenties en kwaliteiten voor onze opdrachtgevers relevant zijn en wat ze als werkgever te bieden hebben.

BEKIJK ONZE VACATURES ►

De meeste loopbaankansen zijn voor iedereen zichtbaar. Maar niet allemaal. Soms kiezen opdrachtgevers voor vertrouwelijkheid. Dan polsen wij kandidaten binnen ons netwerk. Dat doen we uiteraard discreet. Wil je geen kans mislopen? Laat weten wie je bent en wat je zoekt. Bel gerust.

Overweeg je al langer een volgende loopbaanstap? Wil je weten of dit een goed moment is en wat je waard bent op de markt? Wil je eens brainstormen over een nieuwe richting? Wij kennen de trends in de sector Handel & Industrie. Wij hebben antwoord op de vraag: wie zoekt wie? Je bent welkom.

MELD JE AAN BIJ ONS NETWERK ►