Reinder Schortinghuis, Managing Director van Animo: 'De contacten met Target Search zijn plezierig. Afspraken worden altijd nagekomen, aanbevelingen zijn helder, searchprocessen zijn grondig, met goede voortgangsrapportages. Een waardevolle sparringpartner'.

Groei, nieuwe markten of activiteiten, vertrekkende medewerkers. Wat de achtergrond van een vacature ook is, de invulling verdient 100% aandacht. Investeren in de toekomst is investeren in nieuwe collega's die met de juiste mix van competenties en persoonlijke kwaliteiten waarde toevoegen aan je onderneming.

Analyse en advies

Onze opdrachtgevers weten dat wij niet meteen op knoppen drukken en met CV's gaan strooien. Dat is even wennen, misschien, maar het werkt. Door in de aanloopfase de tijd te nemen en samen cruciale vragen te beantwoorden, vergroten we de kans op een duurzame match.

Want is het wel verstandig om iemand te zoeken met dezelfde competenties als degene die vertrekt? Vragen nieuwe marktomstandigheden niet om nieuwe competenties en andere verantwoordelijkheden? Hoe kunnen we het zoekprofiel dusdanig aanscherpen, dat we de beste kandidaten triggeren om te reageren?

Effectief en discreet

Een goed gesprek, kritische vragen. Om de onderste steen boven te krijgen. Om meteen de juiste doelgroep te 'targeten'. Dat doen we effectief en discreet, met 100% focus op de sector Industrie. We volgen een transparant proces met relevante terugkoppelmomenten. We spreken ons netwerk aan en zetten effectieve recruitment- en searchtechnieken in. Met mogelijk geschikte kandidaten gaan we persoonlijk in gesprek.

We beoordelen en selecteren CV's, nemen interviews af en voeren referentieonderzoek uit. Desgewenst houden we assessments, bij ons op kantoor of online. We handelen uit naam van onze opdrachtgevers en waken over werkgeversreputaties. We wegen en toetsen competenties en kijken even scherp naar persoonlijke eigenschappen en sociale vaardigheden. Immers: het moet klikken en kloppen. Het moet van beide kanten passen.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN ORIËNTEREND GESPREK